Skip to content

Despre S.C. Naiade Comexim S.R.L.

S.C. Naiade Comexim S.R.L a fost înființată în anul 1997 cu sediul și punct de lucru în localitatea Gurghiu, jud. Mureș, Romania.

Între anii 1997-2000 activitatea noastră principală a fost atât restaurarea de mobilier vechi pe care o aducem cât mai aproape de aspectul original, cât și fabricarea de mobilier nou.

Cu trecerea anilor, piața mobilierului restaurat a devenit din ce in ce mai saturată. Astfel am fost nevoiți să ne adaptăm și să ieșim pe piață cu noi produse.

Începând cu anul 2000 am început producția de mobilier nou. Perfectionandu-ne această nouă tehnică de producție, din anul 2010 producem mobilier din lemn masiv care se încadrează în stilul clasic și în stilul modern din rășinoase cu ar fi brad și molid cât și din foioase cum ar fi stejar, frasin și paltin.

Oferim o gamă mare de produse care includ piese unicate, dimensionate la cerere de clienții noștri atât de pe piața internă cât și pe piața externă. Astfel am ajuns să punem accent pe mobilierul personalizat și la comandă, realizat după nevoile clienților noștrii.

Scopul nostru principal este producția de mobilier de calitate superioară care să îndeplinească la maxim nevoile clienților noștri și totodată realizarea de piese unicate care nu se pot găsi la scară largă în magazinele comerciale. Punem un mare accent pe calitatea produsului finit începând de la asamblare până la finisaj și transport.

Bib4-Bibliotecă 4 uși și scară
C16 Comoda 2 usi culoare alba 01