Skip to content

Politica de garanție

Clienții noștrii au dreptul să solicite vânzătorului fără a suporta costuri suplimentare (costuri de livrare, cheltuieli cu manopera și cu materialele etc.), să întreprindă una din următoarele acțiuni:

  • să repare produsul
  • să înlocuiască produsul
  • să reducă prețul
  • să anuleze contractul și să le ramburseze integral sumele plătite 

Garanția produselor de dimensiuni mici: scaune, noptiere, rame, oglinzi este de 5 ani.

Garanția produselor de dimensiuni medii: mese, birouri, comode, bufeturi, mobilă de baie este de 10 ani.

Garanția produselor de dimeniuni mari: bufete+vitrine, biblioteci, mobilă de bucătărie, dormitor complet este de 15 ani.

Garanția pentru produsele care nu corespund cerințelor clienților noștri se soluționează prin repararea, inlocuirea cand acesta nu mai poate fi reparat, sau returnarea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) în vederea soluționării garanției revine în responsabilitatea vânătorului. Expedierea se va face prin intermediul curierului rapid sau serviciului personal de transport de bunuri. Soluționarea garanției se face în maxim 15 zile calendaristice. În cazul persoanelor juridice, termenul maxim de soluționare a garantiei poate fi de pana la 30 zile calendaristice.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu O.G. 21, O.G. 140/2021 si O.G. 174/2008. La solicitarea garanției este necesară prezentarea produsului/produselor defect împreuna cu elementele cu accesoriile aferente și copiile de pe factură fiscală și certificatul de garanție. În cazul în care produsele ajung neînsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fară a i se soluționa garanția.

Nu se aplică garanția pentru produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite, rupturi, revopsiri proprii ale elementelor, forțări și rupturi ale balamalelor, supraîncărcarea setrarelor și polițelor cu greutăți neadecvate, când etichetele sau sigiliile de garanție sunt deteriorate, îndepartate sau modificate, produsele utilizate în condiții neadecvate, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice care dizolvă substanța de finisaj lac/vopsea/ulei. Instalări și montaje incorecte ale ementelor mobile (uși, sertare, picioare de plastic la bucătării), pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanică sau plastică asupra produselor.

Reducerea prețului sau rambursarea completă

Clientului se va acorda o reducere de preț sau o rambursare completă, doar în cazul în care repararea sau înlocuirea:

  • nu este posibilă
  • ar fi prea costisitoare, având în vedere natura produsului sau defectului
  • ar fi foarte neconvenabilă pentru client
  • nu poate fi efectuată de vânzător într-un interval rezonabil de timp.

Garanții suplimentare

Putem oferii garanție suplimentară de 2 ani la orice produs fabricat de noi. 

Acest lucru se va preciza în comanda efectuată de către client sau de către echipa noastră în cazul efectuării masurătorilor la fața locului.